Vedran Runje Beşiktaş - İşte Runje'nin yeni takımı!! - tr.beinsports.com - 2 sezon üst üste yılın kalecisi seçilen oyuncu, marsilya kalesini koruduğu dönemde takım halinde bir başarıya imza atamadı ve 2004 yılının sonunda tekrar standart liege'ye transfer oldu.

Vedran Runje Beşiktaş - İşte Runje'nin yeni takımı!! - tr.beinsports.com - 2 sezon üst üste yılın kalecisi seçilen oyuncu, marsilya kalesini koruduğu dönemde takım halinde bir başarıya imza atamadı ve 2004 yılının sonunda tekrar standart liege'ye transfer oldu.. Henüz gerçek kimliğine ve fiziğine kavuşamadı. Standard de liège takımına transfer oldu. Bilic'in her zaman halktan biri gibi yaşadığını da sözlerine ekleyen vedran runje, o halkın gezdiği yerlerde gezmeyi çok sever. Vedran runje ile zlatko runje (kariyer sonu) abi/kardeş. 10 şubat 1976, split), hırvat eski millî kaleci.

Acik sozlu ve fevri tavirlariyla biliniyormus. Belcika'da cok begenilen bir kaleci anladigim kadariyla, umarim besiktas'a da faydali olur. Aynı yılın yaz aylarında beşiktaş türk tarafına geçti. Runje, 2 yıl kaldığı takımında başarılı grafiği ile dikkat çekmeye başladı ve 1998'de belçika'nın standard liege takımına transfer oldu. 10 şubat 1976, split), hırvat eski millî kaleci.

Vedran Runje | BeşiktAşk
Vedran Runje | BeşiktAşk from besiktask.info
Futboldaki ilk profesyonel lisansını hırvatistan'ın hajduk split takımında forma giydiği dönemde aldı. Futboldaki ilk profesyonel lisansını hırvatistan'ın hajduk split takımında forma giydiği dönemde aldı. Vedran runje ayrıca beşiktaş'ta forma giydiği dönemle ilgili, beşiktaş gibi bir kulübün formasını giymiş olduğum için onur duyuyorum. şeklinde konuştu. Standard de liège takımına transfer oldu. Belcika'da cok begenilen bir kaleci anladigim kadariyla, umarim besiktas'a da faydali olur. Hırvat kaleci vedran runje ise beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Runje, kariyerindeki en büyük başarıları da fransa'da kazandı. Dış bağlantılardeğiştir .

Futboldaki ilk profesyonel lisansını hırvatistan'ın hajduk split takımında forma giydiği dönemde aldı.

Vedran runje, ''müthiş bir karşılama yapıldı. Hırvat kaleci vedran runje ise beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi. A product of hajduk split academy, runje spent the majority of his career abroad with standard liège in belgium. Vedran runje ayrıca beşiktaş'ta forma giydiği dönemle ilgili, beşiktaş gibi bir kulübün formasını giymiş olduğum için onur duyuyorum. şeklinde konuştu. 2 sezon üst üste yılın kalecisi seçilen oyuncu, marsilya kalesini koruduğu dönemde takım halinde bir başarıya imza atamadı ve 2004 yılının sonunda tekrar standart liege'ye transfer oldu. Acik sozlu ve fevri tavirlariyla biliniyormus. Runje, kariyerindeki en büyük başarıları da fransa'da kazandı. 10 şubat 1976, split), hırvat eski millî kaleci. Hırvat kaleci vedran runje ise beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Runje, 2 yıl kaldığı takımında başarılı grafiği ile dikkat çekmeye başladı ve 1998'de belçika'nın standard liege takımına transfer oldu. Beşiktaş`a geldiği günden bu yana eleştirilen ve yediği birçok golde hatası olduğu belirtilen vedran runje, hırvatistan milli takımı`na çağrıldı. Bilic'in her zaman halktan biri gibi yaşadığını da sözlerine ekleyen vedran runje, o halkın gezdiği yerlerde gezmeyi çok sever. Futboldaki ilk profesyonel lisansını hırvatistan'ın hajduk split takımında forma giydiği dönemde aldı.

10 şubat 1976, split), hırvat eski millî kaleci. Sezonun sona ermesinin ardından ülkesine dönen ve geçtiğimiz hafta içinde de beşiktaş yöneticilerini arayarak takımdan ayrılmak istediğini belirten vedran runje, bonservisini ödeyerek türkiye defterini kapatmaya hazırlanıyor. 32 metreden kafa golü yemek gibi enteresan huyları vardı. Henüz gerçek kimliğine ve fiziğine kavuşamadı. Vedran runje, ''müthiş bir karşılama yapıldı.

Bir Transfer Sihirbazı; Ceylan Çalışkan - Saha Kenarı
Bir Transfer Sihirbazı; Ceylan Çalışkan - Saha Kenarı from www.sahakenari.com
Aynı yılın yaz aylarında beşiktaş türk tarafına geçti. Yediği enteresan goller sonrası beşiktaş taraftarının adına yaptığı tezahüratla hatı. Hırvat kaleci vedran runje ise beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi. 10 şubat 1976 tarihinde hırvatistan'da dünyaya gelen vedran runje, futboldaki ilk profesyonel lisansını hırvatistan'ın hajduk split takımında forma giydiği dönemde aldı. Vedran runje, sinan, i̇stanbul'un 3 büyük takımında forma giymek istiyor. Beşiktaş 1 vedran runje 2 serdar kurtuluş çıkan oyuncu55' 5 gökhan zan 8 baki mercimek çıkan oyuncu65' 10 matias. 10 şubat 1976, split), hırvat eski millî kaleci. Belcika'da cok begenilen bir kaleci anladigim kadariyla, umarim besiktas'a da faydali olur.

Beşiktaş da bilic için bir şans.

Yediği enteresan goller sonrası beşiktaş taraftarının adına yaptığı tezahüratla hatı. Gerçekten çok duygulandım ve çok mutlu oldum. Teklif gelirse antwerp'ten ayrılmaya sıcak bakıyor dedi. Standard de liège takımına transfer oldu. Hırvat kaleci vedran runje ise beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Bilic'in beşiktaş ile anlaştığını ilk duyduğu an çok mutlu olduğunu belirterek konuşmaya başlayan runje, bilic, beşiktaş için; Vedran runje ile zlatko runje (kariyer sonu) abi/kardeş. Vedran runje, müthiş bir karşılama yapıldı. İdmanlarda fazla kilolarını eritmek için ekstra çalışmalar yapıyor. Hocamız ısrarla bu kaleciyi çok beğendiğini ve istediğini söyledi. Beşiktaş`a geldiği günden bu yana eleştirilen ve yediği birçok golde hatası olduğu belirtilen vedran runje, hırvatistan milli takımı`na çağrıldı. 15 kasım çarşamba günü oynanacak maçta, teknik direktör slaven bilic`in görev vermesi halinde, vedran runje milli formayı giyecek. Futboldaki ilk profesyonel lisansını hırvatistan'ın hajduk split takımında forma giydiği dönemde aldı.

Beşiktaş camiası ve türk futbol kamuoyuna hayırlı uğurlu olsun diye konuştu. Beşiktaş futbol yatırımları sanayi ve ticaret a.ş. Tek dakika bile kacirmadigi bu sezonda belcika'da yilin kalecisi secilmis. Standard de liège takımına transfer oldu. Runje, 2 yıl kaldığı takımında başarılı grafiği ile dikkat çekmeye başladı ve 1998'de belçika'nın standard liege takımına transfer oldu.

Runje de retour au Standard après la résiliation de son ...
Runje de retour au Standard après la résiliation de son ... from o2.ldh.be
Turkcell süper lig'de geride kalan 32 maçın 31'inde forma giyen vedran runje, beşiktaş defterini kapatmayı kafasına koydu. Vedran runje, ''müthiş bir karşılama yapıldı. Belcika'da cok begenilen bir kaleci anladigim kadariyla, umarim besiktas'a da faydali olur. Hırvat kaleci vedran runje ise beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Milli takım kampından dönen ve bu sabahki çalışmaya katılan hırvat kaleci vedran runje sol dizinden sakatlandı. Biz de mutlu sona ulaştık. Vedran runje ile zlatko runje (kariyer sonu) abi/kardeş. Vedran runje ile roko runje (nk junak sinj) baba/oğul.

Vedran runje ile roko runje (nk junak sinj) baba/oğul.

Türkiye'de harika bir deneyim geçirdiğini belirten runje, başlarda adapte olmakta biraz zorlansam da sonrasında her şey benim için çok iyiydi. 2 sezon üst üste yılın kalecisi seçilen oyuncu, marsilya kalesini koruduğu dönemde takım halinde bir başarıya imza atamadı ve 2004 yılının sonunda tekrar standart liege'ye transfer oldu. Sezonun sona ermesinin ardından ülkesine dönen ve geçtiğimiz hafta içinde de beşiktaş yöneticilerini arayarak takımdan ayrılmak istediğini belirten vedran runje, bonservisini ödeyerek türkiye defterini kapatmaya hazırlanıyor. 15 kasım çarşamba günü oynanacak maçta, teknik direktör slaven bilic`in görev vermesi halinde, vedran runje milli formayı giyecek. Kariyer sayfasında vedran runje isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı kart, oyuna girme, oyundan alınma, ilk onbirde oynadığı maç sayılarına ve aldığı süreye ulaşabilirsiniz. 10 şubat 1976, split), hırvat eski millî kaleci. Dış bağlantılar kaynağı değiştir. Bilic'in beşiktaş ile anlaştığını ilk duyduğu an çok mutlu olduğunu belirterek konuşmaya başlayan runje, bilic, beşiktaş için; Hırvat kaleci vedran runje ise beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi. A product of hajduk split academy, runje spent the majority of his career abroad with standard liège in belgium. Lens takımıyla yeni bir sözleşme imzalayarak futbol kariyerine yeni bir pencere açan vedran runje bundan sonra lens kulübünün başarısı için ter dökecek. Vedran runje ile roko runje (nk junak sinj) baba/oğul. Belcika'da cok begenilen bir kaleci anladigim kadariyla, umarim besiktas'a da faydali olur.

Hocamız ısrarla bu kaleciyi çok beğendiğini ve istediğini söyledi vedran runje. Futbol kariyerideğiştir .

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook